wij maken gebruik van cookies

De website van Bistro Le Nord maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

CHEF'S MENU


FINGERFOODS

———

CHEF’S TEASER

———

LUCHTIGE ASPERGE VICHYSSOISE/ OOSTERSCHELDE PALING

SCHLOSSGUT EBRINGEN BADEN WEISSBURGUNDER 2017

GLAS 7.50               FLES 36.00

 ———

CHEF’S FAVOURIT DISH +13.50

  ———

*VLASWIJTING/ BOEMBI-BALI/ KOMKOMMER-MERGPOMPOEN/LAMSOOR/ TOMAAT

CHÂTEAU CAMPLAZENS VIOGNIER VDP D’OC (LA CLAPE)

GLAS 7.00               FLES 36.00

———

LAMSFILET/ AUBERGINEKAVIAAR/ WITTE ASPERGES/ COUSCOUS/ MERGUEZE

COLLOSORBO ROSSO DI SANT’ANTIMO « LE DUE GEMME » 2016

GLAS 8.00               FLES 38.00

———

REUZE MACARON/ AARDBEI/ BERGAMOT/ BASILICUM

ANSELMAN PHALZ GEWÜRZTARMINER SPÄTLESE

GLAS 7.00               FLES 38.00

 

KAASASSORTIMENT: SUPPL.12

KAAS I.P.V. DESSERT: SUPPL.8



© Bistro Le Nord 2019 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookie Statement |
Site by Plenso