Uitzonderlijk geopend
Le Nord is uitzonderlijk open op vaderdag 11 juni .
Le Nord is uitzonderlijk open op vaderdag 11 juni .
MENUKAART
CHEF' MENU T.E.M. VRIJDAG 9 JUNI
CHEF'S TEASERS
DIP ZOETE AARDAPPEL | HOMEMADE CRACKERS
WAFELTJE | PARMEZAAN | PICANHA
GELAKTE BLOEMKOOL | GEROOKTE PALING
HAMACHI
GEELVINMAKREEL | FRISSE GROENE GROENTJES | BURRATA | CEVICHE
ROG
HAZELNOOT | ASPERGES | CITROEN | BEURRE BLANC
SIDE DISH. 9.50
OESTER | OSTRA REGAL | GEROOKTE BOTER | ESPUMA | PEKEL VAN SJALOT
MELKKALF
GEBAKKEN | WORTEL | DRAGON| GEPOFTE AARDAPPEL
AARDBEI
MASCARPONE | CITROEN | GRANITE VAN BASILICUM
MENU 79
VOORGESTELD WIJNARRANGEMENT 40
VOORGESTELD PROEF WIJNARRANGEMENT 20
LUNCH VAN 30 MEI T.E.M. VRIJDAGMIDDAG 2 JUNI
CHEF'S TEASERS
AVOCADO | GEVULD | TONIJN | LICHT GEBRAND | RAMMENAS
LAMSKROONTJES | LENTEGROENTJES | MILLEFEUILLE-AARDAPPEL
DAME BLANCHE
VADERDAGMENU WORDT ENKEL GESERVEERD OP ZATERDAG 10 EN ZONDAGMIDDAG 11 JUNI
CHEF'S TEASERS
DIP | PICKLES | DRAGON | HOMEMADE CRACKERS
KUSSENTJE LE NORD | CREME VAN OUDE ROESELAARSE BROKKELKAAS
TOMAAT BURRATA | SORBET TOMAAT
TONIJN
TATAKI | SOJA | MISO | DASHI
SIDE DISH €9.50 P.P.
MERGPIJP | TARTAAR VAN TONIJN | BONTIO FLAKES
WORDT GESERVEERD PER 2 PERSONEN.
KALFSZWEZERIK
GELAKT | PINDA | PAKSOI | KOKOSMELK
WIT-BLAUW RUND
GREEN EGG | AUBERGINE | CHIMICHURI | MILLE-FEUILLE VAN AARDAPPEL
AARDBEI
VANILLE | BASILICUM | TONKA
MENU 85.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
CHEF'S TEASERS
DIP | PICKLES | DRAGONS | HOMEMADE CRACKERS
CRÈME DE ROULEAU ANCIEN CRÈME
TOMATE BURATA | SORBET DE TOMATE
THON
TATAKI | SOJA | MISO | DASHI
ACCOMPAGNEMENT 9.50 € P.P.
OS A MOELLE | TARTARE DE THON | FLOCONS DE BONTIO
EST SERVI POUR 2 PERSONNES.
RIS DE VEAU
LAQUÉ | CACAHUETTE | PAKSOI | LAIT DE COCO
BŒUF BLANC-BLEU
GREEN EGG | AUBERGINE | CHIMICHURI | MILLE-FEUILLE DE POMME DE TERRE
FRAISE
VANILLE | BASILIC | TONKA
MENUS 85.00 P.P.
ACCORD VIN PROPOSÉ 40.00
DEGUSTATION ACCORD VIN 20.00
OP ZATERDAG 10 EN ZONDAGMIDDAG 11 JUNI SERVEREN WE ONZE VADERDAGMENU
HAMACHI | GEELVINTONIJN | TIJGERMELK | WASABI
OSTRA REGAL OESTER
NICE TO MEAT YOU (CUT BY THE BERKEL)
PICANHA MADESIMO (ROMAGNOLA)
KROKETJE DUROC | PIMPED BY THE CHEF
TOAST | GEROOKTE ZALM | ZURE ROOM | LIMOEN
WITTE PENS | BBQ SAUCE | BBQ
GAMBA | BBQ | DIP JALAPENO
HAMACHI | GEELVINMAKREEL | FRISSE GROENE GROENTJES | CEVICHE | BURATA
POMME MOSCOVITE | 10 GRAM BELGIAN ROYAL CAVIAR
KALFZWEZERIK | PINDA | KOKOS | PAKSOI
GARNAALKROKETTEN VAN DE CHEF
ROG | HAZELNOOT | BEURRE BLANC | ASPERGES
RUNDSTARTAAR | HANDGESNEDEN | HOLSTEIN | VERSE FRIETJES
CÔTE À L'OS 2 PERS. VAN ONZE BELGISCHE TROTS WIT-BLAUW
SMOKED RIB EYE | HOLSTEIN | DRY AGED
TOMAHAWK 2 PERS. | GALOWAY
FILET PUR | HOLSTEIN |
MELKKALF | GEGRILDE WORTEL | GEPOFTE AARDAPPEL | KALFSJUS | DRAGON
KROKANTE KALFSZWEZERIK | SOEZEN | JUS VAN MORILLES
GAMBA SPICY LOVE | GEGRILD | OOSTERS GETINT
ZEETONG | SALADE | VERSE FRIETJES
LIEVELING VAN DE CHEF "GEGRATINEERDE VARIATIE VAN SCHELP EN SCHAALDIEREN"
KABELJAUW | ESPUMA GEROOKTE BOTER | ASPERGES | BEURRE BLANC
CHEF'S SWEET | AARDBEI | VANILLE | BASILICUM
SABAYON
CAFE GLACE
DAME BLANCHE
ASSORTIMENT HOEVEKAZEN