MENUKAART
CHEF'S MENU APRIL
CHEF'S TEASERS
RICOTTA | GEROOKTE OLIE | PAPRIKA | HOME MADE CRACKERS
KROKANTJE VAN ROGGE | TARTAAR RUND | HARING KAVIAAR
PONT NEUF | X.O. | MISO | RASP VAN PARMIGIANO
EXTRA STARTER VAN DE CHEF 15.50P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE | "ROYAL BELGIAN CAVIAR " 10 GRAM
HAMACHI
GEELVINMAKREEL | ESPUMA WASABI | NORI
SIDE DISH VOOR 2 PERS. 13.50 P.P.
MERGPIJP | RUND | TARTAAR HAMACHI | BONITO FLAKES
GROENLANDSE HEILBOT
VENKEL | DRAGON | JUS VAN GROENE STRANDKRABBEN
FILET PUR
KALF | GROENE ASPERGES | BROCOLINI | GEPOFTE AARDAPPEL | BORDELAISE SAUS
ANANAS
PINDA| KOKOS | THAISE BASILICUM
OF
ASSORTIMENT KAAS +7.50
MENU 89.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI
CHEF'S TEASERS
BAHARAT KRUIDEN | PINDA | HOME MADE CRACKERS
MERENGUE | LAVAS
KROKANTJE VAN ROGGE | MAKREEL | GELE BIET | RILETTE
EXTRA STARTER VAN DE CHEF 15.50P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE | "ROYAL BELGIAN CAVIAR " 10 GRAM
TOMAAT
COEUR DE BOEUF |BURRATA | ROODBAARS | SORBET | KOUDE CONSOMME |
SIDE DISH VOOR 10.50 P.P.
GAZPACHO | TOMAAT | FOCCACIA | BASILICUM | GARNALEN
ROEREITJE
ASPERGES | GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING | HARINGKAVIAAR
FILET PUR
KALF | GROENE ASPERGES | BROCOLINI | GEPOFTE AARDAPPEL | BORDELAISE SAUS
AARDBEI
RABARBER | ESPUMA| VANILLE |
OF
ASSORTIMENT KAAS +7.50
MENU 89.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
LUNCH
VAN DINSDAG TOT VRIJDAGMIDDAG
CHEF'S TEASERS
STARTER VAN DE CHEF
HOODGERECHT
DESSERT
BITES TO SHARE
TATAKI | TONIJN | MISO | SOJA
6 OESTER | GILLARDEAU
NICE TO MEAT YOU (CUT BY THE BERKEL)
PICANHA MADESIMO (ROMAGNOLA)
KROKETJE DUROC | PIMPED BY THE CHEF
TOAST | GEROOKTE ZALM | ZURE ROOM | LIMOEN
WITTE PENS | BBQ SAUCE | BBQ
GAMBA | BBQ | DIP JALAPENO
TO SHARE OR TO START
HAMACHI | GEELVIN TONIJN | ESPUMA WASABI | NORI
POMME MOSCOVITE | IMPERIAL HERITAGE CAVIAR "OSSETRA" 10 GRAM
2XSINT - JAKOBSVRUCHT
CARPACCIO | WITLOOF | VELDSLA | KARNEMELK | DILLE
GEBAKKEN | AARDPEER | BEURRE BLANC | HAZELNOOT
GARNAALKROKETTEN VAN DE CHEF
TERRINE | EENDELEVER | TOAST ROZIJN-APPEL | ESPUMA KERS EN MERLOT AZIJN
MEAT
VARKENSWANGENTJES | STOOFPOT | VERSE FRIETJES | TRUFFELMAYO
FILET PUR | BROCOLINI | GROENE ASPERGES | GEPOFTE AARDAPPEL | BORDELAISE SAUS
CÔTE À L'OS 2 PERS. | IERS | HEREFORD
SMOKED RIB EYE | HOLSTEIN | DRY AGED
TOMAHAWK 2 PERS. | IERS | GALOWAY
FILET PUR | HOLSTEIN |
CÔTE À L'OS 2 PERS. | WIT BLAUW
KROKANTE KALFSZWEZERIK | KROKANT GEBAKKEN | SOEZEN | KALFSJUS
FISH
GAMBA SPICY LOVE | GEGRILD | OOSTERS GETINT
ZEETONG | SALADE | VERSE FRIETJES
LIEVELING VAN DE CHEF "GEGRATINEERDE VARIATIE VAN SCHELP EN SCHAALDIEREN"
GROENLANDSE HEILBOT | VENKEL | DRAGON | JUS VAN GROENE STRANDKRABBEN
DESSERT
LUCHTIGE CHOCOLADE | KARAMEL | KROKANTJES
CHEF'S SWEET
SABAYON
CAFE GLACE
DAME BLANCHE
ASSORTIMENT HOEVEKAZEN