MENUKAART
CHEF'S MENU
VAN 13 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER
CHEF'S TEASERS
DIP HOKKAIDO POMPOEN | HOME MADE CRACKERS
KROKANTJE | GERIJPT EN GEDROOGD | HERT VAN DE BERKEL
MERINGUE | RODE BIET | GEITENKAAS | GEROOKT
FOIE GRAS
PARFAIT | GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING | GRANNY SMITH
EXTRA SIDE DISH 11.50 P.P.
KROKETJE | GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING | ZEE ALGEN | CODIUM-MAYO
KALFSTONG
BBQ | | ESPUMA PICKLES | BLOEMKOOL| POEDER VAN LAVAS
PARELHOEN
KNOLSELDER | BOSPADDESTOELEN | AARDAPPELSOEZEN | JUS FINES CHAMPAGNE
CHEESE CAKE
SORBET VAN KARNEMELK | JONAGOLD APPEL | PLATTE KAAS | KAFFIR
OF
KAAS+8.50
ASSORTIMENT HOEVEKAAS DOOR KAASMEESTERS VANTRICHT
MENU 89.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
CHEF'S MENU
CHEF'S TEASERS
GROENE CURRY DIP | HOME MADE CRACKERS
CEVICHE | ZEEBAARS | APPEL EN KOMKOMMER
MERINGUE | CREME VAN MISO | SESAM
SINT-JAKOBSOESTER
PONZU | HOKKAIDO-POMPOEN
X.O. | TOSAZU | KATSUOBUSHI
*EXTRA STARTER VAN DE CHEF 17.50P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE | "ROYAL BELGIAN CAVIAR "10 GRAM”
*EXTRA TUSSENGERECHT 14.50 P.P.
*LANGOUSTINE
GEGRATINEERD | PANKO | LOOK
ROODBAARS
BUTTERNUT | POMPOEN | HANDGEROLDE COUSCOUS | PONZU
WEST-VLAAMS ROOD
KNOLSELDER GEBRAND EN TRAAG GEGAARD | ERYNGII | JUS VAN GEMBER
ANANAS
THAISE BASALICUM | PINDA | WITTE CHOCOLADE
OF
KAAS+8.50
ASSORTIMENT HOEVEKAAS
MENU 89.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
THE CHRISTMAS & NEWYEAR APERO BOX
HOMEMADE CRACKERS | DIP VAN GROENE CURRY
BISQUE | GROENE STRANDKRABBEN
OESTER | GEGRATINEERD | PIMPED BY THE CHEF
TARTAAR | OOSTERS | HOLSTEIN | GEPEKELD | SOJA
TERRINE | FOIE GRAS | TOAST | CHUTNEY
THE CHRISTMAS TAKE AWAY MENU
*EXTRA STARTER VAN DE CHEF +€25
POMMES MOSCOVITE | "ROYAL BELGIAN CAVIAR "10 GRAM”
2 X SINT-JAKOBSOESTER
PONZU | HOKKAIDO-POMPOEN | X.O. | TOSAZU | KATSUOBUSHI
EXTRA VOORGERECHT +€25 P.P.
HALVE KREEFT | GEGRATINEERD | PANKO | LOOK | BOTER
PARELHOEN
ROLLADE | WITLOOF | PEERTJE | AIRELLES | FINE CHAMPAGNE SAUS
VANILLE-IJS | CHOCOLADE-SAUS | KROKANTJES
LUNCH
LUNCH
CHEF'S TEASER
TRAAG GEGAARD | BUIKSPEK TARTAAR SINT-JAKOBSVRUCHTEN
ROGGEVLEUGEL | TROMPET DE LA MORT | BEURRE BLANC
CHOCOLADETAARTJE VAN DE CHEF
BITES TO SHARE
TATAKI
TONIJN | MISO | SOJA
6 OESTER
GILLARDEAU
NICE TO MEAT YOU (CUT BY THE BERKEL)
PICANHA MADESIMO (ROMAGNOLA)
KROKETJE
DUROC | PIMPED BY THE CHEF | TRUFFEL
WITTE PENS
BBQ SAUCE | BBQ
GAMBA
BBQ | DIP JALAPENO
TO SHARE OR TO START
POMME MOSCOVITE
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR "OSSETRA" 10 GRAM
LANGOUSTINE
X.O. | DASHI | BEURRE BLANC
GELAKTE KALFSZWEZERIK
PINDA | PAKSOI | JUS VAN GEMBER
GARNAALKROKETTEN
HOMEMADE BY THE CHEF
MEAT
VARKENSWANGEN
GESTOOFD | RODENBACH VINTAGE| VERSE FRIETJES | TRUFFELMAYO
CÔTE À L'OS
2 PERS. | IERS | HEREFORD
SMOKED RIB EYE
HOLSTEIN | DRY AGED | VERSE FRIETJES | SAUS NAAR KEUZE
TOMAHAWK
2 PERS. | IERS | GALOWAY | VERSE FRIETJES | FRIS SLAATJE | SAUS NAAR KEUZE
FILET PUR
HOLSTEIN | VERSE FRIETJES | FRIS SLAATJE | SAUS NAAR KEUZE
CÔTE À L'OS 2 PERS.
WIT BLAUW | VERSE FRIETJES | FRIS SLAATJE | SAUS NAAR KEUZE
KALFSZWEZERIK
KROKANTE | KROKANT GEBAKKEN | KALFSJUS
FISH
ROODBAARS
BUTTERNUT | POMPOEN | HANDGEROLDE COUSCOUS | PONZU
GAMBA
SPICY LOVE | GEGRILD | OOSTERS GETINT
ZEETONG
SALADE | VERSE FRIETJES | BOTERSAUS
LIEVELING VAN DE CHEF
GRATIN VAN SCHELP EN SCHAALDIEREN | PANKO | LOOK | BOTER
DESSERT
CHOCOLADE
KARAMEL | KROKANTJES | LUCHTIG
CHEF'S SWEEET
ANANAS
SABAYON
CAFE GLACE
DAME BLANCHE
ASSORTIMENT HOEVEKAZEN
Beste gasten, ontdek onze menu's voor de Feestdagen!
Reserveer hier uw kerstmenu