MENUKAART
CHEF'S MENU
CHEF'S MENU
CHEF'S TEASERS
GROENE CURRY DIP | HOME MADE CRACKERS
VICHYSOISSE | DOPERWT | ESPUMA GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING
KROKANTJE VAN ALGEN | CREME VAN JALAPENO
EXTRA STARTER VAN DE CHEF 17.50P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE | "ROYAL BELGIAN CAVIAR "10 GRAM”
ROODBAARS
CEVICHE | AVOCADO | TIJGERMELK
PIETERMAN
OP VEL GEBAKKEN | LAMSOOR | ZEEKRAAL | BEURRE BLANC
SIDE DISH VOOR 12.50 P.P.
TARTAAR VAN BAVETTE “MONARTI” VLAAMS ROOD | MILLE FEUILLE AARDAPPEL
HEREFORD
TUSSENRIBSTUK | GREEN EGG | AUBERGINE | POLENTA | CHIMICHURRI
AARDBEI
KARNEMELK | BASILICUM | CHEESECAKE
OF
ASSORTIMENT HOEVEKAAS +8.50
MENU 89.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
LUNCH
VAN DINSDAG TOT VRIJDAGMIDDAG
CHEF'S TEASERS
STARTER VAN DE CHEF
HOODGERECHT
DESSERT
BITES TO SHARE
TATAKI | TONIJN | MISO | SOJA
6 OESTER | GILLARDEAU
NICE TO MEAT YOU (CUT BY THE BERKEL)
PICANHA MADESIMO (ROMAGNOLA)
KROKETJE DUROC | PIMPED BY THE CHEF
WITTE PENS | BBQ SAUCE | BBQ
GAMBA | BBQ | DIP JALAPENO
TO SHARE OR TO START
POMME MOSCOVITE | IMPERIAL HERITAGE CAVIAR "OSSETRA" 10 GRAM
ROODBAARS | CEVICHE | AVOCADO | TIJGERMELK
PIETERMAN | OP VEL GEBAKKEN | LAMSOOR | ZEEKRAAL | BEURRE BLANC
GARNAALKROKETTEN VAN DE CHEF
MEAT
HEREFORD | TUSSENRIBSTUK | GREEN EGG | AUBERGINE | POLENTA | CHIMICHURRI
STEAK TARTAAR | HANDGESNEDEN| VERSE FRIETJES | FRIS SLAATJE
CÔTE À L'OS 2 PERS. | IERS | HEREFORD
SMOKED RIB EYE | HOLSTEIN | DRY AGED
TOMAHAWK 2 PERS. | IERS | GALOWAY
FILET PUR | HOLSTEIN |
CÔTE À L'OS 2 PERS. | WIT BLAUW
KROKANTE KALFSZWEZERIK | KROKANT GEBAKKEN | | KALFSJUS
FISH
GAMBA SPICY LOVE | GEGRILD | OOSTERS GETINT
ZEETONG | SALADE | VERSE FRIETJES
LIEVELING VAN DE CHEF "GEGRATINEERDE VARIATIE VAN SCHELP EN SCHAALDIEREN"
ZEEBAARS | LIJN GEVANGEN | VENKEL | TROSTOMAAT | FRISSE VINAIGRETTE
DESSERT
LUCHTIGE CHOCOLADE | KARAMEL | KROKANTJES
CHEF'S SWEET
SABAYON
CAFE GLACE
DAME BLANCHE
ASSORTIMENT HOEVEKAZEN