MENUKAART
JKG MENU VAN 1 MAART T.E.M. ZATERDAG 5 APRIL
JKG CHEF’S MENU
CHEF'S TEASERS
GEITENKAAS| WILDE TIJM | KIKKERERWTEN
HOMEMADE CRACKERS | DIP GROENE CURRY
MERINGUE | SOJA | MISO
*POMMES MOSCOVITE EXTRA TEASER VAN DE CHEF 17.50P.P. VANAF 2 PERS
ROYAL BELGIAN CAVIAR "PLATINUM" 10 GRAM
NOORSE ZALM
CREME VAN GRAVLAX | WATERMELOENRADIJS | OLIE VAN BERGAMOT
*SKREI (EXTRA GERECHT 18.50)
GEBRANDE PREI | VADOUVAN | BEURRE BLANC
PARELHOEN
GEBRANDE SPITSKOOL | AARDAPPEL | ZWARTE LOOK
MILLE FEUILLE
KARAMEL | CREME AU BEURRE | SORBET VAN PEER | KRAKEN RHUM
OF
*ASSORTIMENT KAAS +8.50
HOEVEKAAS GERAFINEERD DOOR KAASMEESTERS VAN TRICHT
MENU 69 MET WATERS EN EEN GLAS WIJN PER GERECHT
* EXTRA GERECHT 18.50
VALENTIJN ( 14 EN 15 FEBRUARI )
VALENTIJN
CHEF'S TEASERS
DIP GEITENKAAS| WILDE TIJM | GRANAATAPPEL | HOMEMADE CRACKERS
SOEPJE | AARDPEER | NOORDZEEGARNALEN
HOLSTEIN | TATAKI | GEPEKELD |SOJA
*EXTRA TEASER VAN DE CHEF 17.50P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE
ROYAL BELGIAN CAVIAR "PLATINUM" 10 GRAM
NOORSE ZALM
CREME VAN GRAVLAX | WATERMELOENRADIJS | OLIE VAN BERGAMOT
KALFSWANG
OPEN RAVIOLI | TERRINE FOIE GRAS | BOTERSLA | BOUILLON
SKREI
GEBRANDE PREI | VADOUVAN | BEURRE BLANC
DUIF UIT D’ANJOU
RODE BIET | PASTINAAK | GEKONFIJTE SJALOT | TRUFFELSOEZEN
LOVE IS IN THE AIR
CHOCOLADE | KARAMEL | FEUILLETINE | FRAMBOOS
OF
*ASSORTIMENT KAAS +8.50
ASSORTIMENT HOEVEKAAS
GERAFINEERD DOOR KAASMEESTERS VAN TRICHT
MENU 105.00
* EXTRA GERECHTEN
WIJN ARRANGEMENT 45.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 25.00
PASSENDE NIET ALCOHOLISCHE DRANKEN SERVEREN PER GLAS.
CHEF'S MENU ( VAN 8 JANUARI TOT 12 FEBRUARI )
CHEF'S MENU
CHEF'S TEASERS
DIP GROENE CURRY | HOME MADE CRACKERS
HOLSTEIN | VLAAMS ROOD | TATAKI
MERINGUE | MISO | FURIKAKE
*EXTRA STARTER VAN DE CHEF 17.50P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE | "ROYAL BELGIAN CAVIAR "10 GRAM”
SINT-JAKOBSVRUCHT
GRONDWITLOOF | KARNEMELK | LAVAS
*EXTRA SIDE DISH 10.50 P.P.
GILLARDEAU OESTER | ESPUMA GEROOKTE BOTER | POSTELEIN
OPEN RAVIOLI
KALFSTONG| BOTERSLA | TERRINE FOIE GRAS | BOUILLON
HERTENKALFFILET
PASTINAAK | BOSPADDESTOELEN | AARDAPPELSOEZEN | VEENBESSEN
MILLE-FEUILLE
KARAMEL | PEER | |SORBET | CRUMBLE
OF
*KAAS+8.50
ASSORTIMENT HOEVEKAAS
GERAFINEERD DOOR KAASMEESTERS VAN TRICHT
MENU 89.00
*EXTRA GERECHTEN
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00
PASSENDE NIET ALCOHOLISCHE DRANKEN SERVEREN PER GLAS.
LUNCH
LUNCH
VAN DINSDAG TOT VRIJDAGMIDDAG
CHEF'S TEASERS
NOORSE ZALM | RODE BIET | GRAVAD LAX CREME
PIEPKUIKEN | GEGRILD | GELAKT | VERSE FRIETJES
CREME CATALAN | ESPUMA | SORBET | BLOEDSINAAS
SMALL TO SHARE
OESTER "PIMPED BY THE CHEF"
GRANITE VAN SHISO | PER STUK
OESTER
GILLARDEAU | PER STUK
NICE TO MEAT YOU (CUT BY THE BERKEL)
PICANHA MADESIMO (ROMAGNOLA)
KROKETJE
DUROC | PIMPED BY THE CHEF | TRUFFEL
WITTE PENS
BBQ SAUCE | BBQ
GAMBA
BBQ | DIP JALAPENO
STARTERS
SINT-JAKOBSVRUCHT
SINT-JAKOBSVRUCHT | GRONDWITLOOF | KARNEMELK | LAVAS
POMME MOSCOVITE
ROYAL BELGIAN CAVIAR 10 GRAM
TATAKI
TONIJN | MISO | SOJA
LANGOUSTINE
X.O. | DASHI | BEURRE BLANC
OPEN RAVIOLI
KALFSTONG | BOTERSLA | FOIE GRAS
GARNAALKROKETTEN
HOMEMADE BY THE CHEF
MEAT
HERTENKALFFILET
HERTENKALFFILET | PASTINAAK | BOSPADDESTOELEN | AARDAPPELSOEZEN | VEENBESSEN
T-BONE STEAK 2 PERS
T-BONE STEAK 2 PERS
TOMAHAWK
IERS | GALOWAY | VERSE FRIETJES | FRIS SLAATJE | 2 PERS
FILET PUR
HOLSTEIN BEEF | FRESH FRIES | FRESH SALAD | SAUCE OF YOUR CHOICE
CÔTE À L'OS
WIT BLAUW | VERSE FRIETJES | FRIS SLAATJE | SAUS NAAR KEUZE | 2PERS
SHARING VEGETABLES (PORTIES VOOR 2PERS)
GEBRANDE PREI
ROMESCO | AMANDEL
GROENE BOONTJES
BBQ | BEURRE BLANC | GUANCIALE STAGIONATA
RATTE-AARDAPPEL
ANSJOVISBOTER | LIMOEN
SPICY CABBAGE
CHILI | BBQ | MISO
FISH
KABELJAUW
KABELJAUW | BUTTERNUT | POMPOEN | PUREE VAN AARDAPPEL
GAMBA SPICY LOVE
GEGRILD | OOSTERS GETINT | FRIS SLAATJE
ZEETONG
SALADE | VERSE FRIETJES | BOTERSAUS
LIEVELING VAN DE CHEF
GRATIN VAN SCHELP EN SCHAALDIEREN | PANKO | LOOK | BOTER
DESSERT
TIRAMISU PREPARED AT YOUR TABLE
CARAMEL | CROISIÈRES DE CHOCOLAT
CREME CATALAN
LUCHTIG | BLOEDSINAAS | LICHT GEBRAND
CHEF'S SWEEET
MILLE-FEUILLE | PEER | SORBET | KARAMEL
SABAYON
VANILLE-IJS
CAFE GLACE
ESPRESSO | BAILEYS | SLAGROOM
DAME BLANCHE
HUISGEMAAKT VANILLE-IJS | CHOCOLADE SAUS | SLAGROOM
ASSORTIMENT HOEVEKAZEN
GERAFINEERD DOOR KAASMEESTERS VAN TRICHT
Chef-kok Luigi Lefevre kookt intussen al tien jaar de sterren van het dak in de keuken van Le Nord in Roeselare. Samen met zijn collega Nordin Valcke neemt hij deze editie deel aan Jong Keukengeweld.
Reserveer hier