Menu vanaf donderdag 4 september.

CHEF'S TEASERS

DIP GROENE CURRY | HOMEMADE CRACKERS
MERINGUE | KIMCHI | MAYO | SESAM
ZEEUWSE MOSSEL| ZOET-ZUUR | NORI

*POMMES MOSCOVITE +19.50P.P. (PER 2 PERS)
ROYAL BELGIAN CAVIAR "PLATINUM" 10 GRAM

MENU


ZEEBAARS (1STE VOORGERECHT 3 GANGEN MENU)
TARTAAR | ZEBRA-TOMAAT | STRUCTUREN VAN KOMKOMMER


*SIDE DISH +12.50 P.P. 
KROKET VAN ZEEBRUGSE GARNALEN | PETERSELIECREME | FRISSE KRUIDENSLA | RASP VAN BLACK BEAUTY TOMAAT


ZEEBARBEEL
ROMESCO | BBQ PREI | BEURRE-BLANC VAN KALAMATA OLIJVEN


FILET DE CANETTE
GELAKTE MILLE-FEUILLE AUBERGINE | POLENTA | SALSA COURGETTE


WATERMELOEN
GEGRILD | SORBET VAN KARNEMELK | VERBENA


OF


*ASSORTIMENT KAAS +8.50P.P
HOEVEKAAS GEAFFINEERD DOOR KAASMEESTERS VAN TRICHT


4 GANGEN MENU 89.00

3 GANGEN MENU 69.00 (NIET OP ZATERDAG)

* EXTRA GERECHTEN

                                                     4GANG – 3GANG

WIJN ARRANGEMENT                  40.00 - 30.00

PROEF WIJN ARRANGEMENT      25.00 – 17.50

NIET ALCOHOLISCHE DRANKEN 25.00 – 12.50

Wine & Dine

with surprising wines from diffrent countries

in samenwerking met

KURT KERHOF

Sommelier Conseil
Université du vin à Suze-la-Rousse

Wijnimport Roels
Heirweg 194 - 8800 Roeselare

Wijnen BDC
Olmstraat 47 - 8790 Waregem