Chef's menu

tot 3 juli

Chef's Teasers
Dip groene curry | Homemade crackers
Meringue | inktvis | saffraan | gerookte paprika
komkommer | tzatziki | feta | zwarte olijf

*Pommes moscovite +17.50 p.p. (per 2 personen)
Royal Belgian Caviar "Platinum" 10 gr

Mergpijp
Carpaccio filet pur | Vlaams rood | crème van pigment

Roodbaars
Excabeche | parelcouscous | Espuma van pigment

*Side dish +8.50 p.p. (per 2 personen)
Pizzetta | chorizo | ricotta | doperwt

Kalfslende
Jonge wortelen | vadouvan | gepofte aardappel | jus Madeira

Pavlova
Witte chocolade | aardbei | granité van rhubarber

of

Assortiment kaas +8.50
Hoevekaas geraffineerd door Kaasmeesters van Tricht


 

4 GANGEN MENU 89.00

3 GANGEN MENU 69.00 (NIET OP ZATERDAG)

* EXTRA GERECHTEN

                                                          4GANG – 3GANG

WIJN ARRANGEMENT                   40.00 - 30.00

PROEF WIJN ARRANGEMENT       25.00 – 17.50

NIET ALCOHOLISCHE DRANKEN  30.00 – 20.00

Wine & Dine

with surprising wines from diffrent countries

in samenwerking met

KURT KERHOF

Sommelier Conseil
Université du vin à Suze-la-Rousse

Wijnimport Roels
Heirweg 194 - 8800 Roeselare

Wijnen BDC
Olmstraat 47 - 8790 Waregem