Chef's menu
tot 3 juli
Chef's Teasers
Dip groene curry | Homemade crackers
Meringue | inktvis | saffraan | gerookte paprika
komkommer | tzatziki | feta | zwarte olijf
*Pommes moscovite +17.50 p.p. (per 2 personen)
Royal Belgian Caviar "Platinum" 10 gr
Mergpijp
Carpaccio filet pur | Vlaams rood | crème van pigment
Roodbaars
Excabeche | parelcouscous | Espuma van pigment
*Side dish +8.50 p.p. (per 2 personen)
Pizzetta | chorizo | ricotta | doperwt
Kalfslende
Jonge wortelen | vadouvan | gepofte aardappel | jus Madeira
Pavlova
Witte chocolade | aardbei | granité van rhubarber
of
Assortiment kaas +8.50
Hoevekaas geraffineerd door Kaasmeesters van Tricht
4 GANGEN MENU 89.00
3 GANGEN MENU 69.00 (NIET OP ZATERDAG)
* EXTRA GERECHTEN
4GANG – 3GANG
WIJN ARRANGEMENT 40.00 - 30.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 25.00 – 17.50
NIET ALCOHOLISCHE DRANKEN 30.00 – 20.00