Menu vanaf donderdag 4 september.
CHEF'S TEASERS
DIP GROENE CURRY | HOMEMADE CRACKERS
MERINGUE | KIMCHI | MAYO | SESAM
ZEEUWSE MOSSEL| ZOET-ZUUR | NORI
*POMMES MOSCOVITE +19.50P.P. (PER 2 PERS)
ROYAL BELGIAN CAVIAR "PLATINUM" 10 GRAM
MENU
ZEEBAARS (1STE VOORGERECHT 3 GANGEN MENU)
TARTAAR | ZEBRA-TOMAAT | STRUCTUREN VAN KOMKOMMER
*SIDE DISH +12.50 P.P.
KROKET VAN ZEEBRUGSE GARNALEN | PETERSELIECREME | FRISSE KRUIDENSLA | RASP VAN BLACK BEAUTY TOMAAT
ZEEBARBEEL
ROMESCO | BBQ PREI | BEURRE-BLANC VAN KALAMATA OLIJVEN
FILET DE CANETTE
GELAKTE MILLE-FEUILLE AUBERGINE | POLENTA | SALSA COURGETTE
WATERMELOEN
GEGRILD | SORBET VAN KARNEMELK | VERBENA
OF
*ASSORTIMENT KAAS +8.50P.P
HOEVEKAAS GEAFFINEERD DOOR KAASMEESTERS VAN TRICHT
4 GANGEN MENU 89.00
3 GANGEN MENU 69.00 (NIET OP ZATERDAG)
* EXTRA GERECHTEN
4GANG – 3GANG
WIJN ARRANGEMENT 40.00 - 30.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 25.00 – 17.50
NIET ALCOHOLISCHE DRANKEN 25.00 – 12.50