PRIVATE DINING IN LE NORD | ROESELARE

Gastronomisch tafelen in groep | Recepties en feesten

#Cook #Eat #Love #Atyourparty

In alle privacy van onze heerlijke gerechten genieten? Dat kan perfect in ons privézaaltje achteraan in onze zaak. Hier apart eten kan van 12 tot 26 personen.
Ons private dining zaaltje kijkt uit op de open keuken en straalt een gezellige sfeer uit. Bovendien zijn ook alle media-faciliteiten aanwezig: een beamer, koptelefoon, scherm. En op aanvraag is er nog veel meer mogelijk natuurlijk.

Kom je toch liever met een grotere groep? Dan kan je het volledige restaurant afhuren vanaf 45 personen. We hebben een capaciteit van zitplaatsen voor maximum 90 personen, rechtstaand hebben we de mogelijkheid om tot 120 personen te verwelkomen.

Voor groepen werken we graag samen met jou een menu op maat uit, volgens voorkeuren, smaken en budget. Dat kan gaan van een walking dinner tot een gastronomisch menu, van een beachlounge met privé-bar op het terras tot een babyborrel of communie met kinderhoek, aangepaste drankjes én gerechtjes. Uiteraard zorgen we ook voor een deuntje muziek indien gewenst.

Contacteerons voor meer info, we helpen je graag verder om te brainstormen over je feest en we zorgen ervoor dat het er eentje wordt om nooit meer te vergeten!

Team Le Nord @ your service!