CHEF’S MENU MOEDERDAG


CHEF'S TEASERS

BAHARAT KRUIDEN | PINDA | HOME MADE CRACKERS
MERENGUE | LAVAS
KROKANTJE VAN ROGGE | MAKREEL | GELE BIET | RILETTE

EXTRA STARTER VAN DE CHEF 15.50 P.P. VANAF 2 PERS
POMMES MOSCOVITE
| "ROYAL BELGIAN CAVIAR " 10 GRAM

TOMAAT
COEUR DE BOEUF | BURRATA | ROODBAARS | SORBET | KOUDE CONSOMME

SIDE DISH VOOR 10.50 P.P.
GAZPACHO
| TOMAAT | FOCCACIA | BASILICUM | GARNALEN

ROEREITJE
ASPERGES | GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING | HARINGKAVIAAR

FILET PUR

KALF | GROENE ASPERGES | BROCOLINI | GEPOFTE AARDAPPEL | BORDELAISE SAUS

AARDBEI

RABARBER | ESPUMA| VANILLE |
OF ASSORTIMENT KAAS +7.50


MENU 89.00
WIJN ARRANGEMENT 40.00
PROEF WIJN ARRANGEMENT 20.00