wij maken gebruik van cookies

De website van Bistro Le Nord maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Chef's Menu


FINGERFOOD

———

CHEF’S TEASER

———

ZALM MI-CUIT BOEKWEITNOEDELS/ BOUILLON SHII-TAKES & SOJA

GRÜNER VELTLINER WEINGUT ZAHEL / WIEN - ÖSTERREICH 2017

 GLAS 7.50              FLES 36.00

  ———

*PIETERMAN/ WITTE ASPERGES/ LAMSOOR/ GEROOKTE OLIE/ VERJUS

TRAMINEC DRY SISI / STYRIA - SLOVENIË 2017

GLAS 7.00               FLES 35.50

———

KALFSLENDE/ GROENE ASPERGES/ ARTISJOK/ POLENTA/ CHORON MET BASILICUM

WEINGUT KETH / RHEINHESSEN – DEUTSCHLAND 2016

 GLAS 8.00              FLES 37.00

———

BROWNIE/ PINDA/ MATCHA/ CHOCOLADE

ANSELMANN GEWÜRZTRAMINER SPÄTLESE 2017

GLAS 6.00               FLES 34.00

 

KAASASSORTIMENT: SUPPL.12

KAAS I.P.V. DESSERT: SUPPL.8

 

MENU 3-GANGEN 54.00 P.P.

MENU 4-GANGEN MET * 69.00 P.P.

 

BIJ AANPASSINGEN WORDT ER EEN SUPPLEMENT GEVRAAGD.

 

OP ZATERDAGAVOND SERVEREN WE ENKEL ONZE CHEF’S MENU.

DE MENU WORDT U AANGEBODEN PER GEZELSCHAP.



© Bistro Le Nord 2019 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookie Statement |
Site by Plenso