Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
© Bistro Le Nord 2018 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookie Statement | Site by Plenso

Chef's keuken


À la carte

 

Starters

 

Focaccia pastrami/ molsla/ notenvinaigrette                                                                   

Gamba Spicy Love/ Gamba gegrild/ Oosters getint                                                       

Oester 2x anders volgens de chef                                                                                               

Carpaccio rund/Parmezaan/ rucola                                                                                             

Huisbereide garnaalkroketten                                                                                        

Zeeuwse mossel/ Noordzeekrab/ zoetzuur/ granité selder                                            

Grietfilet/ risotto met groene kruiden/ schuim van le marechalkaas                                 

 

 

Maincourses

 

Fish

Zeetong +- 330gr.                                                                                                        

Griet/ primeurgroentjes/ bouillon van soja/ boekweitnoedels                                      

Lieveling van de Chef  “Gegrilde variatie van schelp en schaaldieren”                       

Meat

Varkenswangetjes/ frietjes/ truffelmayo                                                                        

Steak tartaar/verse frietjes/ salade                                                                                                       

Côte à l’os 2 pers. van ons Belgisch trots Wit-Blauw                                                    

Smoked Irish Rib eye                                                                                                    

Tomahawk 2 pers.                                                                                                         

                                   

 

 

        

 

 

 

Als u vragen hebt over allergenen stel ze gerust.

Wij werken met dagverse producten, indien iets niet in voorraad graag uw begrip.

Voor een goeie en vlotte bediening vragen wij u max. 3 verschillende gerechten

per gang te nemen. Menu serveren wij per tafel. Vraag naar onze kindergerechten.